• HVN Vastgoedkeuring

 

  

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundige keuring breda

Bouwkundige keuring Breda nodig?

Op zoek naar een specialist voor een bouwkundige keuring Breda? Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen en heeft u een woning op het oog? Het kopen van een woning is vaak een grote stap. Er komt vaak veel bij kijken. Hoe weet u bijvoorbeeld zeker dat u een woning koopt die in goede staat verkeert? Hoe kunt u het beste inschatten welke kosten u nog moet maken om de staat van de woning te verbeteren? Kortom: hoe verzekert u zichzelf ervan dat u een goede aankoop doet? Een woning aankopen is iets dat de meeste mensen niet met regelmaat doen. Het kan daarom lastig zijn om een woning goed te kunnen beoordelen. Een bouwkundige keuring Breda kan u helpen om een volledig beeld te krijgen van de woning die u op het oog heeft. We vertellen u graag meer over het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring Breda door HVN Vastgoedkeuringen. 

Waarom een bouwkundige keuring Breda laten uitvoeren?

Als u een bouwkundige keuring Breda uit laat voeren dan komen de eventuele gebreken van de woning aan het licht. Er wordt tijdens het uitvoeren van de bouwkundige keuring door ons in kaart gebracht hoeveel onderhoud er per direct nodig is én welke werkzaamheden er op termijn aan de woning moeten worden uitgevoerd. Een bouwkundige keuring Breda zorgt er zo voor dat u als koper niet voor verrassingen komt te staan. U weet dankzij een bouwkundige keuring Breda precies wat u aan extra kosten kunt verwachten wanneer u deze woning zou kopen. Deze kennis kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken bij eventuele onderhandelingen over de vraagprijs van de woning. Daarnaast voldoet u met de uitvoering van een bouwkundige keuring Breda aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft. Een bouwkundige keuring kunt u bij ons al uit laten voeren voor €285,-!

Een bouwkundige keuring Breda door HVN Vastgoedkeuringen

Bij HVN Vastgoedkeuringen geven we u graag een helder en compleet beeld van de staat van een woning. Bij HVN Vastgoedkeuringen zijn we volledig onafhankelijk. We hebben een open en eerlijke werkwijze en communicatie. U ontvangt van ons een uitvoerig rapport over de staat van de woning. We lopen de woning volledig na, zodat elk onderdeel van de woning gecontroleerd wordt. We bieden u een snelle en gedegen dienstverlening voor een eerlijk en net tarief. Bij HVN Vastgoedkeuringen hebben we bouwkundige ervaring vanaf 1986! Wilt u gebruikmaken van de diensten van HVN Vastgoedkeuringen? We helpen u graag bij de beoordeling van een woning. Neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!