• HVN Vastgoedkeuring

  

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundige keuring tilburg

Bouwkundige keuring Tilburg nodig?

Wilt u een bouwkundige keuring Tilburg laten uitvoeren? Bent u op zoek naar een mooie nieuwe woning? En heeft u ook al een woning op het oog? Het kopen van een woning is voor de meeste mensen een grote stap. Het is vaak niet iets dat u met regelmaat doet. Het gaat om een grote uitgave en daarom is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent over de woning die u koopt. Wat is de staat van de woning? Heeft de woning gebreken die per direct aangepakt moeten worden? Welke extra kosten staan u als koper te wachten? Een bouwkundige keuring Tilburg kan u veel rust geven. Het vertelt u alles over de zichtbare staat van de woning. Laat een expert de woning die u op het oog heeft beoordelen en weet wat u koopt!

Een bouwkundige keuring Tilburg laten uitvoeren 

Omdat het kopen van een woning vaak niet iets is wat u met regelmaat doet, kan het lastig zijn om een woning goed te kunnen beoordelen. De verkoopmakelaar die u de woning laat zien heeft natuurlijk als doel om de woning voor een goede prijs snel te kunnen verkopen. De woning zal dan zo gunstig mogelijk aan u gepresenteerd worden. Het kan zijn dat u dan bepaalde gebreken van een woning over het hoofd ziet. Als koper heeft u daarom een onderzoeksplicht. Door een bouwkundige keuring Tilburg uit te laten voeren kunt u hieraan voldoen. Bij het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring Tilburg komt er een expert langs om de staat van de woning op te nemen. Hierdoor weet u precies wat de zichtbare staat van de woning is. U ontvangt namelijk een uitgebreid rapport waarin u kunt zien wat er per direct aan de woning gedaan moet worden én welke dingen er op termijn nodig zijn. Hierdoor weet u ook welke extra kosten u kunt verwachten. Deze kennis kunt u gebruiken wanneer u gaat onderhandelen over de vraagprijs van de woning. Ook kunt u de resultaten van het rapport eventueel opnemen in de ontbindende voorwaarden van het voorlopig koopcontract. 

Een bouwkundige keuring Tilburg door HVN Vastgoedkeuringen

Bij HVN Vastgoedkeuringen zijn we onafhankelijk. We lopen de woning helemaal voor u na, zodat we u een helder en compleet beeld kunnen geven van de staat van de woning. Onze werkwijze is eerlijk en open en wij hanteren voor onze snelle en gedegen dienstverlening een eerlijk tarief. U ontvangt van ons een uitvoerige rapportage over de staat van de woning - al vanaf €285,-!