• HVN Vastgoedkeuring

TRANSPARANT

HVN vastgoedkeuringen is ontstaan uit een bouwbedrijf, om maar gelijk duidelijk te zijn het bouwbedrijf staat los van HVN vastgoedkeuringen en wij gaan u op geen enkele wijze als bouwer benaderen voor, tijdens of na een eventueele keuring. Zelfs op uw verzoek gaan wij voor u geen offerte of aanbieding van uit het bouwbedrijf verzorgen. Wij houden het graag gescheiden zodat wij u een goede keuring kunnen aanbieden zonder enig belang of verplichting achteraf.Christ van den hoven

De kennis, ervaring en know how bij een bouwkundige keuring door HVN vastgoedkeuringen is opgedaan sinds 1986 in de bestaande bouw als gediplomeerd aannemer volgens bouwend Nederland. Het specialisme varieert van restauratie en renovatie tot onderhoud, herstel en het vaststellen van de staat van onderhoud. Vandaar dat de diensten dan ook hoofdzakelijk aangeboden worden voor bouwkundige keuringen in de bestaande bouw voor de regio Den Bosch, Tilburg en Breda.  

Of het nu gaat om een restauratie object van honderd jaar oud, een woning van 5 jaar jong of zakelijkvastgoed, Hvn vastgoedkeuringen is op de hoogte van de diverse bouwtechnieken en methoden welke door de jaren heen zijn gebruikt.  Wij kennen en herkennen veel valkuilen, gebreken en tekortkomingen, daarom staan we u graag bij met een bouwkundige keuring en advies zodat u al voor een deel voldoet aan uw onderzoeksplicht.

Voor woning keuring, meeloop keuring, NHG keuring, aankoop keuring, verkoop keuring, bouwkundige keuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouwen van uw vastgoed. 

Ons werkterrein bevindt zich in en rondom Brabant binnen een straal van 50 kilometer vanaf Drunen hoofdzakelijk bouwkundige keuringen in de regio Den Bosch en Tilburg. uiteraard zijn wij niet te beroerd om verder te reizen. Mogelijk worden er dan wel extra kosten in rekening gebracht.

Wat mag u bij een bouwkundige keuring van ons verwachten:

  • ik ben absoluut onafhankelijk
  • een open en eerlijke werkwijze en communicatie
  • een snelle en gedegen dienst verlening
  • een eerlijk en net tarief
  • een kundige en betrouwbare partij

VOOR WIE

Huurders, verhuurders, eigenaren, kopers, beheerders vve, voor alle eigenaren en gebruikers van woningen en bedrijfspanden kunnen onze bouwkundige keuringen en diensten van belang zijn.

 

HOE WERKT HET

Volgens een vaste procedure die steeds kritisch word bekeken en aangepast op bruikbaarheid en toepasbaarheid tijdens de bouwkundige keuring word de gehele woning  doorlopen. Alle onderdelen van de woning indien bereikbaar en zichtbaar worden visueel beoordeeld. Wat is de staat van het onderdeel, voldoet het aan zijn functie en wat is er nodig aan onderhoud, is iets te herstellen of is het beter om het te vervangen en wat is er in de nabije toekomst te verwachten. Kortom hoe gezond is het pand of niet! Dit alles voor zover visueel waarneembaar en onder de belemmering van het feit dat we geen ontmanteling doen om onderzoek te mogen uitvoeren. We halen niets uit elkaar en we verplaatsen niets, immers zijn we in het prive gebied van een ander.

Tijdens de inspectie worden de kruipruimte (indien toegankelijk) alsmede het dak (indien binnen de richtlijnen van de ARBO wetgeving mogelijk) ook geïnspecteerd. Wilt u toch een bouwkundige keuring op hoogte, vraag dan naar de mogelijkheden.

De rapportages worden digitaal als PDF-file verzonden maar desgewenst op verzoek ook per post tegen betaling a € 12,50.

Met de aankoop van een woning gaat u een grote financiële verplichting aan. Het is dan ook logisch dat u wilt weten wat de staat en kwaliteit van het geen u gaat aankopen is. Naast het feit dat onze rapportage u inzicht verstrekt in de huidige staat van onderhoud van het object kunt u onze bouwkundige keuring rapportage tevens gebruiken als onafhankelijk document tijdens uw onderhandelingen en ten behoeve van de aanvraag Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Onder het kopje onderzoek, keuring en advies vind u de diverse  bouwkundige keuringen. De daarin genoemde prijzen zijn van toepassing op objecten tot 400 m3 inhoud inclusief bijgebouwen, overig op aanvraag. Voor het bepalen van de grote van het object word de buitenzijde gemeten. Vanuit dit submenu kunt u direct contact met ons opnemen. Na ontvangst van uw opdracht maken wij een afspraak op het te keuren adres waar u desgewenst bij kunt zijn. Het uitvoeren van de woonhuiskeuring, welke ongeveer anderhalf uur zal duren, rapporteren wij uiterlijk binnen 5 werkdagen aan u en desgewenst lichten wij het geheel later nog toe.

Bij een spoedprocedure word er direct na de keuring mondeling verslag aan u uitgebracht, daarna volgt een rapportage binnen 24 uur per mail. We spreken van een spoedprocedure wanneer u binnen 24 uur na aanvraag een keuring gerealiseerd wil hebben.  

Natuurlijk hoop ik dat het een en ander duidelijk is voor u. Mocht u vragen hebben of vind u op deze site niet wat u zoekt of verwacht, voelt u zich dan vooral niet bezwaard om contact op te nemen en uw vragen te stellen.  Een woning kijkdag is altijd samen met de opdrachtgever zodat ter plaatse de bevindingen besproken kunnen worden.

Ik ben u graag van dienst en staan u graag te woord voor informatie en uitleg over de bouwkundige keuringen en diensten die ik u aanbied en graag voor u verzorg.